TIILIKATTOREMONTTI

Tiili on kannattava, kestävä ja helposti huollettava valinta talon katemateriaaliksi. Tarjoamme laadukkaat tiilikattoremontit aina laadukkailla materiaaleilla sekä kestävillä kädentaidoilla kokonaisvaltaisesti Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Uudellamaalla. Pitkä historiamme tiilikattoremonttien parissa takaa onnistuneen ja kestävän lopputuloksen.

Kun harkitset tiilikattoa kotisi tai jonkin muun rakennukset katemateriaaliksi, tai kun vanha tiilikatto kaipaa korjausta, ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää palvelustamme ja opastamme eri vaihtoehdoissa ja mahdollisuuksissa.

ILMAINEN KATONKUNTOKARTOITUS

Palveluumme kuuluu kaikkien saneerattavien kattojen kunnon kartoitus. Katon kuntokartoituksen perusteella annamme tarjouksen tarvittavista korjaustoimenpiteistä. Kartoitus on aina ilmainen. Kattoremontti toteutetaan puolestamme aina kokonaisvaltaisesti kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennuksia myöten.

MIKSI TIILIKATTO?

Tiilikatto on monen suomalaisen suosikkikatto

Tiilikatto antaa talolle arvokkaan yleisilmeen. Lisäksi se luo esimerkiksi peltiin verrattuna luonnonmukaisemman tyylin rakennukselle. Muun muassa näistä syistä kattotiilestä on tullut yksi suomalaisten talonrakentajien suosikkimateriaali, jonka katsotaan kohentavan yleisilmeen lisäksi myös talon arvoa. Tiilikattoremontti on aina syytä jättää alan asiantuntijalle, tällöin ei tarvitse epäröidä lopputuloksen laatua ja kestävyyttä. Hyvin tehty tiilikatto tarjoaa kaikki sen hyödyt parhain mahdollisin tavoin.

Pitkäikäinen, äänetön ja Suomen oloihin sopiva

Äänettömyytensä ansiosta tiilikatto ei ropise kovimmankaan rankkasateen alla. Tiilikatto on myös varsin pitkäikäinen. Nykyisin käytämme katemateriaalina kestäviä ja Suomen olosuhteisiin sopivia betonitiiliä, jotka sietävät tuulet ja tuiskut, talvipakkaset sekä kesähelteet vuodesta toiseen.

HELPPO HUOLTAA

Pienellä huollolla tiilikaton näyttävä ilme säilyy vuodesta toiseen. Pienet vauriotkin on helppo korjata vaihtamalla vain yksittäisiä tiiliä koko katteen sijaan. Kattotiilet eivät välttämättä vaadi erillisiä pinnoituksia, kunhan kattoa vain muistaa huollattaa säännöllisesti. Näin sen hyvät ominaisuudet säilyvät pitkään.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ >> 

LAADUKKAAT TIILIKATTOREMONTIT VARSINAIS-SUOMESSA, piRKANMAALLA JA UUDELLAMAALLA

Uusi tiilikatto ja tiilikattoremontti Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Aura, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Uusi tiilikatto ja tiilikattoremontti Pirkanmaa:  Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski,  Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Punkalaidun, Urjala, Vesilahti ja Virrat. 

Uusi tiilikatto ja tiilikattoremontti Satakunta:  Pori, Rauma, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Merkikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.

Uusi tiilikatto ja tiilikattoremontti Uusimaa:  Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio ja Vihti.