Toteutamme maatalous­rakennukset edullisesti Varsinais-Suomessa, PIRKANMAALLA ja Uudellamaalla

Maatalousyrittäjä, tarvitsetko kestäviä ratkaisuja edulliseen hintaan? Käänny puoleemme – maatalousrakentaminen on vahvaa osaamistamme. Tarjoamme laadukkaat, huolelliset ja ammattitaitoiset maatalousrakentamisen palvelut aina sovitussa aikataulussa ja hyviä rakennustapoja noudattaen. Tarjoamme maatalousrakentamista koko Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.

Kaikki maatilan olennaisimmat rakennus­urakat osaavalta toimijalta

Kokemuksemme lukuisista erilaisista maatalousrakennuksista antaa meille eväitä ja näkemystä toteuttaa juuri tarvitsemasi rakennukset, juuri sellaisessa kokoluokassa kuin tarvitset. Osaamme kiinnittää huomiota myös tehokkaimpiin ja kannattavimpiin ratkaisuihin rakentamisen aikana.

Palveluihimme kuuluvat mm:
· navetan rakentaminen
· sikalan rakentaminen
· pihaton rakentaminen
· lampolan rakentaminen
· kuivaamon rakentaminen
· hallin rakentaminen.

Kun maatalousrakentaminen on edessä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous ES-Kattokeskukselta. Kerro jo yhteyttä ottaessasi tarkemmin rakennuksen käyttötarkoituksesta sekä tarvittavasta kapasiteetista, niin asiat etenevät jouhevasti.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ >> 

MAATALOUSRAKENTAMINEN 300 KM MELLILÄSTÄ

Maatalousrakentaminen ja maatilarakentaminen Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Aura, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Maatalousrakentaminen ja maatilarakentaminen Pirkanmaa:  Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski,  Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Punkalaidun, Urjala, Vesilahti ja Virrat. 

Maatalousrakentaminen ja maatilarakentaminen Uusimaa:  Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio ja Vihti.

Maatalousrakentaminen ja maatilarakentaminen Satakunta:  Pori, Rauma, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Merkikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.

Maatalousrakentaminen ja maatilarakentaminen Keski-Suomi:  Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Viitasaari, Hankasalmi, Joutsa, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia,  Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka ja Uurainen.

Maatalousrakentaminen ja maatilarakentaminen Päijät- ja Kanta-Häme:  Forssa, Hämeenlinna, Lahti,  Hattula, Nastola, Orimattila, Hausjärvi, Humppila, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola Hämeenkoski, Kärkölä, Padasjoki ja Sysmä.