MONIPUOLISET JA LAADUKKAAT KATTOMUODONMUUTOKSET ES-KATTOKESKUKSELTA

Kattomuodonmuutos mahdollistaa katon muodon muuttamisen uuteen, erilaiseen muotoon. Etenkin menneinä vuosikymmeninä paljon käytetty tasakatto tahdotaan vaihtaa uuteen malliin järkevästi ja tyylikkäästi. Tasakatto on epäkäytännöllinen ja ennenkaikkea sen puhtaanapidon kannalta hyvin työläs kattomalli. Katolle jäävä lumi sekä vesi vuoroin jäätyessään ja taas sulaessaan vahingoittaa myös katon rakenteita.

Katon muodonmuutos harja­katoksi tai mansardi­katoksi LAADUKKAASTI JA TEHOKKAASTI

Katon muodonmuutokset tasakatosta haluamaasi kattomalliin, esimerkiksi harja- tai mansardikatoksi, hoituvat meiltä vuosien kokemuksella ja varmalla ammattitaidolla. Tontin rakennuskaava määrää viime kädessä, millainen muutos katolle on mahdollinen. Kattomallin valintaan vaikuttaa myös se, halutaanko uudella katolla tehdä ullakkotilaa esimerkiksi asuin- tai varastokäyttöä varten.

Olipa uusi kattomalli mikä tahansa, on varmaa, että korvatessa tasakaton toisella kattomallilla, pitenee koko rakennuksen elinkaari. Tämän lisäksi rakennuksen ilme kohenee ja arvo kasvaa huomattavasti.

KATTOMUODONMUUTOKSET YKSITYISILLE KOTITALOUKSILLE JA TALOYHTIÖILLE

Tarjoamme kattomuodon muutostöitä yksityisille kotitalouksille sekä taloyhtiöille kokonaisvaltaisesti Varsinais-Suomen, Pirkanmaan sekä Uudenmaan alueella. Pyydä meiltä kuntokartoitus, jotta voimme tarkastaa katon kunnon ja tehdä tarjouksen tarvittavista muutostoimenpiteistä. Kartoitus on aina maksuton. 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ >> 

KATTOMUODONMUUTOKSET YKSITYISILLE KOTITALOUKSILLE JA TALOYHTIÖILLEVARSINAIS-SUOMESSA, piRKANMAALLA JA UUDELLAMAALLA

Kattomuodonmuutos Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Aura, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Kattomuodonmuutos Satakunta:  Pori, Rauma, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Merkikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.

Kattomuodonmuutos Pirkanmaa:  Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski,  Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Punkalaidun, Urjala, Vesilahti ja Virrat. 

Kattomuodonmuutos Uusimaa:  Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio ja Vihti.