PELTIKATTOREMONTTI

Peltikatto on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen suosituimpana katemateriaalina erityisesti sen erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta. Pelti sopii ilmeeltään hyvinkin erilaisiin rakennuksiin ja taipuisana ja leikattavana materiaalina pellin käyttö on mahdollista lähes kaikenlaisissa kattoprofiileissa. Peltikatto on erinomainen valinta myös siksi, että se on helppo huoltaa. 

Kun vanha kattosi kaipaa remonttia, ota yhteyttä ES-Kattokeskukseen. Tarjoamme laadukkaat peltikattoremontit kokonaisvaltaisesti Varsinais-Suomen, Pirkanmaan sekä Uudenmaan alueella.

TEETÄ PELTIKAtTOREMONTTI AINA AMMATTILAISELLA

Pelti­kattoremontti tulee aina teettää ammatti­laisella, sillä pelti ei ole täysin haasteeton katemateriaali käsitellä. Peltikaton asennuksessa on lisäksi aina huomioitava oikeanlainen kiinnitys. Huolimattomasti asennettuna peltikattoon tehdään usein tarpeettoman paljon reikiä, joiden kautta vesi pääsee tihkumaan katon läpi. Kun kokenut tekijä huolehtii peltikattoremontista ei katteen kestävyydestä ja vedenpitävyydestä tarvitse murehtia. Näin katto säilyy kauemmin toimintakuntoisena pitäen talosi kuivana ja lämpimänä.

ES-KATTOKESKUS TARJOAA PELTIKATTOREMONTIT PITKÄLLÄ KOKEMUKSELLA

Olemme saneeranneet satoja peltikattoja vuosien saatossa – autamme mielihyvin myös sinun kattosi kanssa. Palveluihimme kuuluvat myös muut kattoremontit sekä katon muodonmuutokset. Ole yhteydessä, kun kattopellit alkavat olla kuluneita tai muutoin uudistuksen tarpeessa. Tarjoamme aina ilmaisen kuntokartoituksen.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ >> 

LAADUKKAAT PELTIKATTOREMONTIT VARSINAIS-SUOMESSA, piRKANMAALLA JA UUDELLAMAALLA

Uusi peltikatto ja peltikattoremontti Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Aura, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Uusi peltikatto ja peltikattoremontti Pirkanmaa:  Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski,  Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Punkalaidun, Urjala, Vesilahti ja Virrat. 

Uusi peltikatto ja peltikattoremontti Satakunta:  Pori, Rauma, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Merkikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.

Uusi peltikatto ja peltikattoremontti Uusimaa:  Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio ja Vihti.