KONESAUMAKATTO SOPII RAKENNUKSEEN KUIN RAKENNUKSEEN

ES-Kattokeskus on kattoremonttien varma asiantuntija. Asennamme ja korjaamme konesaumakattoja kokonaisvaltaisesti Varsinais-Suomen, Pirkanmaan sekä Uudenmaan alueella.

Konesaumakatolla tarkoitetaan peltikattoa, jossa kattopellit on saumattu kaksinkertaisesti kiinni toisiinsa tekemättä valmiiseen kattoon ainuttakaan reikää. Asennustapa antaa täten katolle erinomaisen vesitiiviyden sekä siistin ja todella näyttävän ulkoasun. Vaikka konesaumakatto mielletään helposti kerrostalojen ja vanhojen kartanoiden katemateriaaliksi, se soveltuu kuitenkin erinomaisen muovattavuutensa ansiosta hyvin myös omakotitaloihin. Saneerauskohteissa konesaumatun peltikaton voi asentaa jopa suoraan vanhan katteen, kuten huopakaton päälle.

Ammattitaitoiset, omat peltiseppämme tekevät talollesi kestävän ja näyttävän konesaumakaton huolellisesti ja turvallisesti. Työ alkaa nykyisen kattosi kuntokartoituksesta, joka on sinulle ilmainen. Kartoituksen jälkeen saat vedenpitävän tarjouksen koko urakasta.

KONESAUMAKATTO ON LAADUKAS JA KESTÄVÄ VALINTA

Aiemmin saumakattona tunnettu konesaumakatto on saanut nimensä nimenomaan asennustavastaan, sillä aiemmin käsityönä tehdyt saumakatot asennetaan nykyisin saumaamalla peltirivit kiinni toisiinsa koneellisesti joko sähkö- tai käsikäyttöisillä saumauskoneilla. Peltirivit saumataan tiiviisti toisiinsa kiinni, myös esimerkiksi savupiippujen läpiviennit saadaan yhdistettyä kiinteäksi osaksi muuta kattoa. Kone­saumattu pelti­katto on pitkäikäinen, näyttävä ja helppo­huoltoinen.

MIKSI VALITA KONESAUMAKATTO?

Konesaumatun peltikaton tärkeimmät ominaisuudet ovat katon vedenpitävyys ja todella pitkä käyttöikä. Lisäksi se on arvokkaan näköinen ja ainoana peltikattona muovattavissa kaikille kattoprofiileille. Aito konesaumakate on laadultaan ylivertainen verrattuna esimerkiksi lukkosaumakattoihin tai profiilipeltikattoihin ja sen huolto on erityisen helppoa.

Mahdolliset kattoturvatuotteet on lisäksi helppoa asentaa katon pystysaumoihin, jolloin itse katteeseen ei tarvitse tässäkään yhteydessä tehdä reikiä. Hyvin huollettuna konesaumakaton käyttöikä on useita kymmeniä vuosia,  huoltotoimenpiteet on tarpeen toteuttaa säännöllisesti noin 10–15 vuoden välein.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ >> 

VARMAT JA KESTÄVÄT KONESAUMAKATOT VARSINAIS-SUOMESSA, piRKANMAALLA JA UUDELLAMAALLA

Konesaumakatot Varsinais-Suomi: Turku, Raisio, Aura, Kaarina, Naantali, Salo, Kemiönsaari, Koski, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pyhäranta, Pöytyä, Rusko,  Sauvo, Somero, Taivassalo, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Konesaumakatot Satakunta:  Pori, Rauma, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Merkikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.

Konesaumakatot Pirkanmaa:  Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski,  Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Punkalaidun, Urjala, Vesilahti ja Virrat. 

Konesaumakatot Uusimaa:  Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Loviisa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Siuntio ja Vihti.